Zdravo. Dobili ste Darka i Sonju. Ne mozemo trenutno da vam se javimo jer radimo nasu omiljenu radnju. Sonja voli to da radi gore – dole, a ja volim to da radim sa strane ljevo – desno… onako polako. Dakle vi ostavite vasu poruku. Kada Sonja i ja zavrsimo sa pranjem zuba javicemo vam se.
Ostavite poruku posle zvuka pistaljke! Imate pravo na licnog advokata. Imate pravo da cutite. Sve sto kazete moze i bice iskoristeno sa naše strane.
Vi ste sve vise i vise umorni. Vasi kapci postaju tezi. Osecate se pospano. Postepeno gubite volju i sposobnost da se oduprete sugestijama. Kada budete culi zvucni signal osjeticete neodoljivu potrebu da ostavite ime, broj telefona i poruku.
Dobar Dan. Ako ste lopov, onda smo verovatno kod kuce i podmazujemo oruzje i zbog toga ne mozemo da dignemo slusalicu. Ako niste lopov, onda verovatno nismo kod kuce. Ostavite poruku.
Zdravo, ovde Mile. Zao mi je sto ne mogu da se licno javim na telefon. Ostavite poruku i onda obavezno cekajte kraj telefona dok se ja vratim i dok vam se ne javim.
Zdravo, ja sam verovatno kod kuce, ovim samo pokusavam da izbegnem nekoga ko mi se ne dopada. Ostavite poruku, i ako vam se ne javim – ONDA STE TO VI.
Ovo nije telefonska sekretarica – ovo je telepatska masina za snimanje misli. Posle zvucnog signala mislite na svoje ime, razlog zbog koga zovete i mislite na broj telefona na koji mogu da vas dobijem. Zatim ce moj vlasnik misliti da vam uzvrati poziv.
Dobar Dan. Vi razgovarate sa masinom. Sposobna sam da primam poruke. Mojim vlasnicima nisu potrebne usluge tepih servisa, pranje prozora, sredjivanje frizure, cuvanje dece niti fotografisanje. Moji vlasnici daju dobrovoljne priloge preko svog preduzeca. Ako ste jos uvek na vezi, ostavite vasu poruku posle signala.
Zdravo. Ovde Markova mikrotalasna. Telefonska sekretarica se spandjala sa trakom pa sam ja zauzeta preuzimanjem poruka. Ako hocete da vam nesto skuvam dok ostavljate poruku, samo prinesite hranu slusalici!
Zdravo. Damirova telefonska sekretarica je pokvarena. Ovde Jovanov frizider. Molim vas govorite sporo da zapisem vasu poruku a zatim cu je zakaciti za sebe!
Dobar Dan! Ako ostavite poruku, pozvacu vas uskoro. Ako ostavite sexy poruku odgovoricu vam još skorije.
Zdravo. Ja sam Markova telefonska sekretarica. Sta si ti?
Zdravo. Nisam kod kuce trenutno ali moja telefonska sekretarica jeste, pa se udvaraj njoj. Sacekaj signal.
(HaHaBRE)

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...
Telefonske sekretarice, 5.0 out of 5 based on 1 rating
{September 19, 2009} {Oznake: , }